INREDesign

SÅLD…

För ett tag sedan så var vi i Stockholm för att styla en lägenhet som skulle säljas. En trea på Lotterivägen i Hägerstensåsen.

Utgångspris: 2695 000 kronor (slutpris hittar ni längst ner i detta inlägg)

När vi kom dit så började vi inventera vilka saker som redan fanns och som vi kunde använda. Sen gjorde vi en lista på sånt som vi tyckte behövdes.

Vi åkte på en shoppingtur och inhandlade inredning som vi tyckte behövdes.

I det här fallet kostade alla saker sammanlagt 8000 kronor. Det är alltså saker som säljarna sedan får behålla och ta med till sin nya lägenhet. Detta till skillnad från normala fall när man tar in en stylingfirma. Då hyr man sakerna och så får man lämna tillbaka dem när lägenheten har sålts.

Det vi trycker är tråkigt med detta är att det syns så tydligt att en lägenhet är stylad. Man kan ibland fundera på om man har varit och kollat på den lägenheten tidigare, med exakt samma saker på exakt samma ställen.

Det tror inte vi är speciellt bra i säljsammanhang. Eller vad tror ni? Har ni erfarenhet av det här?

SÅ HÄR SÅG LÄGENHETEN UT INNAN OCH EFTER VÅR STYLING:

Vardagsrum-före-och-efter

Badrum-Före-och-efter

 

 

Arbetsrum-före-och-efter

 

Matplats-före-och-efterSlutpris: 3200 000 kronor, Såldes innan det var öppen visning. Så 505 000 kronor upp från utgångspris.

Tjillevippen!

Detta inlägg publicerades den april 29, 2014 kl. 12:27 e m. Inlägget är kategoriserat under PORTFOLIO och taggat med , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Följ alla nya kommentarer här med RSS-flödet för detta inlägg.

Lämna en kommentar